طرز تهیه و پخت پاستای مرغ تند

پاستای مرغ خوشمزه با سبزیجات تازه، مرغ خرد شده کبابی و مقدار زیادی ادویه. خوشمزه و لذیذ!

  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۲۲۳ کالری

مواد لازم

  • زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
  •  زمان پخت : ۲۵ دقیقه
  •   ۵۵ دقیقه
  • سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان۲ تکه
  • پاستای نپخته۱ فنجان
  • سس گوجه فرنگی پاستا۱ فنجان
  • کلم بروکلینصف فنجان
  • رب گوجه فرنگیحدود ۳۰۰ گرم
  • قارچیک سوم فنجان
  • سیر۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز خرد شده۲ قاشق چای خوری

مراحل پخت

  • ۱فر را از قبل با حرارت ملایم گرم کنید و منقل یا شبکه گریل را کمی چرب کنید تا از چسبیدن مرغ به آن جلوگیری شود.
  • ۲نصف سینه مرغ را تا زمانی که تیره شود و دیگر رگه های صورتی در داخل آن نباشد کباب کنید، حدود ۵ دقیقه برای هر طرف کافی است. سینه های مرغ را خنک کنید، سپس آنها را در یک کاسه بگذارید و با دو چنگال آنها را تکه تکه کنید.
  • ۳قابلمه بزرگی از آب نمک را بجوشانید. پاستا را در آب جوش بریزید، تا زمانی که پخته شوند هم بزنید، اما تا حد نرمال آن را بجوشانید تا پاستا سفت نشود، ۵ تا ۸ دقیقه برای این کار کافی است. پاستا را آبکش کنید و در قابلمه بریزید.
  • ۴گوشت سینه مرغ، سس پاستا، کلم بروکلی که به تکه های دو سانتی متری برش داده باشید، رب گوجه فرنگی، قارچ ، سیر و فلفل قرمز را به پاستای پخته شده اضافه کنید. مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و طبخ کنید، تا زمانی که قارچ ها و بروکلی ها پخته و نرم شوند دائم مواد را هم بزنید، حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه برای پخت قارچ و بروکلی کافی است.

توضیحات بیشتر را با هم بخوانیم

فویل آلومینیوم به حفظ رطوبت مواد غذایی کمک می کند، پخت یکدست را ممکن می سازد، باقی مانده غذا را تازه نگه میدارد و تمیز کردن را آسان می کند.

منبع : راستینه 

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x